Gegarandeerd een installateur die bij jou past

Je bent op zoek naar een vakman voor je klus maar je weet niet waar je moet beginnen. Laat ons het zoekwerk doen. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste installateurs per regio. Zo regelen we gegarandeerd de installateur die bij jou past! Lees er meer over op deze pagina.

Hoe werkt het?

Op zoek naar een vakman voor je klus?

Wil je een klus laten uitvoeren en wil je zeker zijn dat de klus door een gecertificeerde vakman uitgevoerd wordt? Kom dan direct in contact met vakmannen via Klimaatoffertes.nl.

Vraag een offerte aan

Vraag binnen 3 minuten een offerte aan bij onze partners. Wij kijken naar jouw wensen en komen binnen 24 uur met één of meerdere offertes!

Ga akkoord met een offerte

Nadat je aanbiedingen hebt ontvangen is het aan jou om een keuze te maken. Wanneer je akkoord gaat met een offerte kan je dit telefonisch of via e-mail aan ons doorgeven.

Geniet van je installatie!

Wij zullen een afspraak met je maken en de installateur zal langs komen op het afgesproken moment. Geniet van je installatie!

Klimaatoffertes.nl
Hoe werkt het?

Wanneer je een klus moet laten uitvoeren is het vaak lastig om een geschikte vakman te vinden in jouw regio. Want waar moet je precies op letten bij zoveel aanbod? 

Klimaatoffertes.nl heeft een ruime selectie van vakmannen die allemaal handmatig door ons zijn gescreend en goedgekeurd. Om een zo divers mogelijk aanbod aan te bieden hebben we rekening gehouden met de verschillende wensen van onze klanten.

Zo hebben we bijvoorbeeld installateurs die lagere prijzen vragen en installateurs bepaalde merken voeren. Aan jou de keus! 

Zit je nog met een vraag? Bekijk dan onze FAQ pagina of neem contact met ons op.

Dagelijkse offertes
+
Maandelijkse tevreden klanten
Medewerkers
img2 1

Ons Team

Ons team doet elke dag zijn best om de beste installateurs te vinden voor onze klanten. Zoek je een installateur uit een bepaalde regio, of wil je gewoon geld besparen? Geen probleem, we gaan direct aan de slag voor jou!