FAQ

De meest gestelde vragen beantwoord

Zodra je een offerte hebt aangevraagd gaan we hard aan het werk om de ideale installateur voor jou te vinden. Zoek je een installateur die snel beschikbaar is, of vind je de kosten belangrijker? Hier houden we rekening mee in de zoektocht naar de installateur. We streven ernaar om je binnen 24 uur met één of meerdere installateurs in contact te brengen. De installateur zal een afspraak met je maken om de klus uit te voeren.

Een offerte aanvraag kost bij klimaatofferte.nl geen geld. Wij zijn enkel een partij die ervoor zorgt dat onze geselecteerde installateurs extra opdrachten binnenkrijgen. Win Win!

We streven ernaar om je binnen 24 uur in contact te brengen met één of meerdere vakmannen. Heb je na 48 uur nog gehoord? Dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice (info@klimaatoffertes.nl).

Bij het selecteren van installateurs letten we op een aantal vaste punten:

  • Hoe wordt deze installateur beoordeeld?
  • Welke regio is deze actief?
  • Heeft de installateur de benodigde certificeringen (F-gassen)? 

Bekijk ook onze blog hierover.

Wat leuk dat je interesse hebt om met ons samen te werken. Aangezien we erg hard groeien zijn we altijd op zoek naar installateurs. Neem contact met ons op of bezoek de pagina voor installateurs.

Wist je dat..

93% van alle aanvragers vindt bij ons de ideale installateur*

Google Reviews

4.8