Onze installateurs (3)

Deel deze post

Inhoudsopgave

Introductie

Klimaatoffertes.nl is een platform dat tussen de consument en installateur zit. Wanneer je een offerte aanvraagt gaan wij op zoek naar de beste match voor jou. Maar hoe weet je nou of wij wel de juiste mensen in ons netwerk hebben zitten? In deze blog ontdek je hoe wij onze installateurs vinden, screenen en beoordelen.

Hoe wij installateurs vinden en screenen

Wij werven onze installateurs op basis van een vast protocol. Op deze manier weten we de kwaliteit erg hoog te houden! Bij het werven van installateurs houden we rekening met een drietal zaken. Deze zijn als volgt:

  • Hoe wordt de installateur beoordeeld door anderen? We bekijken de reviews van de installateur en gaan in gesprek met een aantal klanten van de installateur.
  • In welke regio is de installateur actief? Omdat wij de kwaliteit hoog willen houden bekijken we of wij genoeg installateurs in een regio hebben of dat er nog een installateur bij kan. Bij te veel installateurs zal de onderliggende concurrentie toenemen. Dit zal ten koste gaan van de prijs-kwaliteit verhouding.
  • Heeft de installateur de benodigde certificeringen? We controleren of de installateur bijvoorbeeld in het bezit is van een F-gassen certificaat. Dit is een must wanneer een installateur airco’s wilt gaan installeren voor ons. Zo weten we zeker dat elke klus door een gecertificeerde vakman wordt uitgevoerd.

Hoe wij installateurs beoordelen

Nadat we de installateur goedgekeurd hebben houden we de kwaliteit van het geleverde werk constant in de gaten. Wanneer een klus is uitgevoerd zullen we de klant vragen om de installateur te beoordelen. Op deze manier weten we precies of de kwaliteit van het geleverde werk zo goed is als we van een installateur verwachten. Daarnaast hebben we elk half jaar een beoordelingsgesprek met iedere installateur om zijn ervaringen te peilen. Zo zijn we constant bezig om de kwaliteit van onze diensten te optimaliseren.

Klacht, vraag of opmerking over een van onze installateurs?

Heb je een goede of minder goede ervaring met een van onze installateurs meegemaakt? Laat het ons dan weten! We horen het graag als er iets goed gaat of beter kan. Zo blijft onze dienstverlening in kwaliteit groeien.

Abonneer op onze nieuwsbrief

En ontvang als eerste updates en aanbiedingen

Ontdek onze andere blogs