Offerte ontvangen, hoe nu verder?

Airco offerte ontvangen, hoe nu verder?

Deel deze post

Inhoudsopgave

Je hebt een offerte van ons ontvangen, hoe nu verder?

Via de mail heb je van ons een of meerdere offertes ontvangen. Het is daarom logisch dat je je afvraagt wat nu de vervolgstappen zullen zijn. In deze blog leggen we je uit wat de vervolgstappen zijn wanneer je wel of niet in wilt gaan op een van onze offertes.

Heb je eerst nog vragen over de offerte?

Soms kan het zo zijn dat je nog vragen hebt aan de hand van de door ons gestuurde offerte(s). In dit geval raden we je aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kan een van onze adviseurs je te woord staan en meedenken met je vraag. Omdat dit vaak complexere vragen zijn is het makkelijker om te bellen dan om te mailen. Dit gaat tevens een stuk sneller. Je kan ons bereiken op ons centrale nummer: 085 06 03 038. Mocht je ons liever willen mailen, kan je ons bereiken op info@klimaatoffertes.nl. We streven ernaar om binnen 24 uur met een antwoord te komen.

Optie 1: Ik ga akkoord met de offerte

Top dat je een keuze hebt kunnen maken uit onze offertes. Wanneer je akkoord gaat met een van onze offertes kan je dit laten weten via ons centrale nummer of via e-mail. Vervolgens laten we dit weten aan de desbetreffende installateur. We sturen de installateur een bevestiging met alle informatie over de desbetreffende klus. Wanneer alles duidelijk is neemt de installateur contact met jou op om een afspraak te maken om de airco te komen installeren.

Vervolgens komt de installateur op de afgesproken dag langs om de airco te installeren. Je kan met de installateur afspraken maken met betrekking tot de garantie en onderhoud.

Let op: door de zomerdrukte is het vaak niet mogelijk dat een installateur eerst langskomt om de situatie te bekijken. Mocht je dit graag willen, neem dan contact met ons op.

Optie 2: Ik ga niet akkoord met de offerte

Wanneer je niet akkoord gaat met een van onze offertes vragen we je vriendelijk dit te laten weten aan ons via de telefoon of e-mail. Op deze manier help je ons om onze administratie overzichtelijk te houden. Mocht je nog vragen hebben over je offerte kan je ons natuurlijk altijd bereiken via telefoon of e-mail.

Abonneer op onze nieuwsbrief

En ontvang als eerste updates en aanbiedingen

Ontdek onze andere blogs