Airco Katwijk

Deel deze post

Inhoudsopgave

Op zoek naar een airco in Katwijk?

Woon je in Katwijk en ben je op zoek naar een airconditioning inclusief installatie? Klimaatoffertes.nl werkt samen met meerdere airco installateurs in Katwijk, hierdoor zal jij altijd de airco krijgen die het best aansluit bij jouw wensen. Vraag hier een offerte aan of lees verder voor meer informatie.

Hoe werkt Klimaatoffertes.nl?

Klimaatoffertes.nl is ontstaan vanuit een vraag vanuit vele installateurs en consumenten. Wanneer je vroeger een airco ging kopen in Katwijk was het gebruikelijk dat je bij meerdere installateurs een offerte ging aanvragen. Deze manier is heel erg tijdrovend en achteraf weet je nog steeds niet of je wel voor de juiste installateur hebt gekozen! Als je een airco offerte in Katwijk bij klimaatoffertes.nl aanvraagt zal je deze zorgen niet meer hebben want wij sturen meerdere offertes naar jou toe van alleen de beste installateurs in Katwijk.

Onze installateurs in Katwijk zijn allemaal gecontroleerd op meerdere punten en moeten verplicht bepaalde certificaten hebben gehaald voordat klimaatoffertes.nl met ze gaan werken.

airco-Katwijk
Airco in Katwijk kopen? Vraag dan een offerte aan!

Onze airco installateurs uit Katwijk

Zoals eerder aangegeven worden al onze installateurs in Katwijk eerst gescreend voordat ze bij ons aan de slag gaan. Bij het kiezen van de juiste installateur houden we letten we op de volgende punten:

  • Wat zeggen klanten in Katwijk over een installateur? We kijken op meerdere review websites en gaan in gesprek met klanten van deze installateur om zo een goed beeld te krijgen van zijn werkwijze.
  • Wat is het werkgebied van de installateur? Wanneer een installateur bijvoorbeeld actief is in Katwijk zullen we eerst kijken of we niet al genoeg installateurs hebben in Katwijk, bij teveel installateurs in een bepaalde regio zal de onderlinge concurrentie toenemen. Dit willen wij bij klimaatoffertes.nl voorkomen zodat we een goede prijs-kwaliteit verhouding kunnen waarborgen. 
  • Beschikt de installateur over de juiste certificaten? Voordat een airco installateur voor ons aan de slag mag in Katwijk zal hij eerst aan moeten tonen dat hij beschikt over de juiste certificaten, bijvoorbeeld een F-gassen certificaat. Dit certificaat is bij klimaatoffertes.nl verplicht, op deze manier weten wij zeker dat we alleen gespecialiseerde vakmannen airconditionings bij jou thuis laten installeren.

Merken airco's in Katwijk

Wanneer je een airco wilt kopen en laten installeren in Katwijk heb je de keuze uit veel merken. Als je een offerte aanvraagt bij klimaatoffertes.nl zal je offertes ontvangen van meerdere airco-merken waarvan wij denken dat die het beste aansluiten op jouw situatie. De merken waar onze installateurs veel mee werken zijn:

  • Daikin
  • Mitsubishi
  • Samsung
  • Panasonic
  • Haier
  • LG
  • Remeha

Al deze merken verkopen en installeren onze installateurs ook in Katwijk. Wil je weten welke airco het beste bij jou past? Lees dan deze blog om erachter te komen wat de beste airco voor jou is!

Soorten airconditioning in Katwijk

Het is goed om te weten welke airco’s er beschikbaar zijn in Katwijk. Over het algemeen installeren onze installateurs uit Katwijk twee soorten type airco’s: de single split airconditioning en de multi split airconditioning.

Een single split airconditioning / Split Airco) is een airconditioning met 1 binnendeel en 1 buitendeel. Daarmee kan je 1 ruimte koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Deze airco is dus ideaal wanneer je 1 kamer wilt koelen, bijvoorbeeld een slaapkamer of werkkamer.

Met een multi-split airco kan je 2 tot 5 ruimtes koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Een multi split airco heeft 1 buitendeel en meerdere binnendelen. Deze airco is dus ideaal wanneer je meerdere ruimtes wilt koelen, bijvoorbeeld een slaapkamer en woonkamer.

Hieronder zie je het verschil tussen een single split airco en een multi split airco geïllustreerd.

single-split-multi-split-airco-katwijk
Op zoek naar een airco + installatie in Katwijk? Neem contact op!

Hulp bij het zoeken naar de juiste airco in Katwijk?

Wil je een airco kopen in Katwijk maar heb je nog geen idee waar je rekening mee moet houden en wat je bij de offerte-aanvraag moet vermelden? Onze airco experts in Katwijk zitten voor je klaar! 

Via onderstaande button kan je een gratis adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs. Zij kunnen je helpen met al je vragen en het opstellen van een offerte.
Weet je al wel wat je wilt en zou je graag een offerte willen ontvangen? Vraag dan een offerte aan via de andere onderstaande button.

Onder andere in de volgende plaatsen hebben onze installateurs al diverse woningen met een airco mogen voorzien: Amsterdam, Utrecht, RotterdamEindhoven, Zwolle, Groningen, Almere, Den Haag, Tilburg en Nijmegen.

Abonneer op onze nieuwsbrief

En ontvang als eerste updates en aanbiedingen

Ontdek onze andere blogs