Airco Rotterdam

Deel deze post

Inhoudsopgave

Op zoek naar een airco in Rotterdam?

Woon je in Rotterdam en ben je op zoek naar een airco? Wij helpen je graag verder! Bij Klimaatoffertes.nl kan je meerdere airco offertes aanvragen. Hierdoor zal jij altijd de airco krijgen die het best aansluit bij jouw wensen. Vraag hier een offerte aan of lees verder voor meer informatie.

Over Klimaatoffertes.nl

Wanneer je een airco wilt kopen en laten installeren in Rotterdam denken we graag met je mee. Lees hier hoe het werkt.

Klimaatoffertes.nl is ontstaan vanuit een vraag vanuit vele installateurs en consumenten. Wanneer je vroeger een airco ging kopen in Rotterdam, was het gebruikelijk dat je bij meerdere installateurs apart een offerte ging aanvragen. Deze manier is heel erg tijdrovend en achteraf weet je nog steeds niet of je wel voor de juiste installateur hebt gekozen! Als je een airco offerte in Rotterdam bij klimaatoffertes.nl aanvraagt zal je deze zorgen niet meer hebben. Wij sturen je namelijk op maat gemaakte offertes toe van enkel de beste installateurs van Rotterdam! 

Onze installateurs in Rotterdam zijn allemaal gecontroleerd op meerdere punten en moeten verplicht bepaalde certificaten hebben gehaald voordat klimaatoffertes.nl met ze gaat samenwerken. Lees in het volgende onderdeel meer over onze airco-installateurs uit Rotterdam.

airco-rotterdam
Airco kopen in Rotterdam? Vraag Klimaatoffertes.nl!

Over onze airco-installateurs in Rotterdam

Zoals eerder aangegeven worden al onze installateurs in Rotterdam eerst gescreened voordat ze met ons kunnen samenwerken. Bij het kiezen van de juiste installateur letten we op de volgende punten:

  • Wat zeggen klanten in Rotterdam over een installateur? We kijken op meerdere review websites en gaan in gesprek met klanten van deze installateur om zo een goed beeld te krijgen van zijn werkwijze.
  • Wat is het werkgebied van de installateur? Wanneer een installateur bijvoorbeeld actief is in Rotterdam zullen we eerst kijken of we niet al genoeg installateurs hebben in Rotterdam. Bij teveel installateurs in een bepaalde regio zal de onderlinge concurrentie toenemen. Dit willen wij bij klimaatoffertes.nl voorkomen zodat we een goede prijs-kwaliteit verhouding kunnen waarborgen. 
  • Beschikt de installateur over de juiste certificaten? Voordat een airco installateur voor ons aan de slag mag in Rotterdam zal hij eerst aan moeten tonen dat hij beschikt over de juiste certificaten, bijvoorbeeld een F-gassen certificaat. Dit certificaat is bij klimaatoffertes.nl verplicht, op deze manier weten wij zeker dat we alleen gespecialiseerde vakmannen airconditionings bij jou thuis laten installeren.

Onze installateurs zijn dus vooraf uitgebreid gescreend. Op deze manier weet je zeker dat je de airco klus door een gecertificeerde vakman in Rotterdam laat uitvoeren. Om de kwaliteit te waarborgen houden we ook elk half jaar een beoordelingsgesprek met de installateur. We evalueren dan de afgelopen periode en vertellen hoe de consument de diensten van de installateur heeft ervaren.

Onze airco merken

Wanneer je een airco wilt kopen en laten plaatsen in Rotterdam heb je de keuze uit veel merken. Als je een offerte aanvraagt bij klimaatoffertes.nl zal je offertes ontvangen van verschillende merken waarvan wij denken dat die het beste aansluiten op jouw situatie. De merken waar wij veel mee werken zijn:

  • Daikin
  • Mitsubishi
  • Samsung
  • Panasonic
  • Haier
  • LG
  • Remeha
Al deze merken verkopen en installeren wij ook in Rotterdam. Lees onze blog om erachter te komen wat de beste airco voor jou is!

Verschillende soorten airco's

Het is goed om te weten welke airco’s er beschikbaar zijn in Rotterdam. Over het algemeen installeren onze Rotterdamse installateurs twee soorten type airco’s: de single split airconditioning en de multi split airconditioning.

Een single split airconditioning / Split Airco) is een airconditioning met 1 binnendeel en 1 buitendeel. Daarmee kan je 1 ruimte koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Deze airco is dus ideaal wanneer je 1 kamer wilt koelen, bijvoorbeeld een slaapkamer of werkkamer.

Met een multi-split airco kan je 2 tot 5 ruimtes koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Een multi split airco heeft 1 buitendeel en meerdere binnendelen. Deze airco is dus ideaal wanneer je meerdere ruimtes wilt koelen, bijvoorbeeld een slaapkamer en woonkamer.

Hieronder zie je het verschil tussen een single split airco en een multi split airco geïllustreerd.

Single split en multi split airco Rotterdam
Airco Rotterdam kopen? Neem contact op!

Moeite met het vinden van jouw ideale airco in Rotterdam?

Wil je een airco kopen in Rotterdam maar heb je nog geen idee waar je rekening mee moet houden en wat je bij de offerte-aanvraag moet vermelden? Onze airco experts in Rotterdam zitten voor je klaar! 

Via onderstaande button kan je een gratis adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs. Zij kunnen je helpen met al je vragen en het opstellen van een offerte.

Weet je al wel wat je wilt en zou je graag een offerte willen ontvangen? Vraag dan een offerte aan via de andere onderstaande button.

Onder andere in de volgende plaatsen hebben onze installateurs al diverse woningen van een airco mogen voorzien: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Almere, Tilburg, Eindhoven, Groningen, Zwolle en Katwijk.

Abonneer op onze nieuwsbrief

En ontvang als eerste updates en aanbiedingen

Ontdek onze andere blogs